foradia subscriutegrat

La Salle d’Alcoi al capdavant dels centres de la nostra comarca

En concret, dels 76 centres vinculats a la UA al col·legi La Salle d’Alcoi es troba en el tercer lloc. Aquestes dades no fan més que consolidar i millorar la tendència dels resultats del centre.

la salle bup

La Salle Alcoi 2n Batxiller curs 2013-14./lesmuntanyes.com

El col·legi La Salle d’Alcoi es troba al capdavant dels centres de la nostra comarca, un any més, i segons els resultats de les PAU publicats aquest mes d’octubre, i entre les primeres posicions dels adscrits a la Universitat d’Alacant. En concret, dels 76 centres vinculats a la UA, La Salle Alcoi es troba en el tercer lloc.

A més, cal dir que al 2014 s’han presentat el 100% dels alumnes matriculats a 2n de Batxillerat, dels quals el 89 % ho van fer en la convocatòria ordinària de juny i l’11% restant en l’extraordinària de juliol. En ambdues van aprovar el 100% dels alumnes presentats.  Aquestes dades no fan més que consolidar i millorar la tendència dels resultats del centre, que venia presentant al voltant d’un 82% d’alumnes al juny, percentatge prou superior a la mitjana, i sempre amb un 100% d’aprovats.

Des d’El col·legi La Salle d’Alcoi també volen remarcar que un alt percentatge dels nostres alumnes acaba estudiant la carrera triada com a primera opció; tot aço apunta a un èxit conjunt de l’alumnat i professorat de la Salle.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *