Foradia elgrat

Bon paper del gimnàstica ‘El Pastoret’ al Memorial Esperanza Lag

• Ara queda seguir treballant més intensament encara per aconseguir millorar en tots els aparells i seguir collint més èxits en les futures competicions.

el pastoret alcoi gimnastes

El XIII Memorial Esperanza Lag de gimnàstica artística femenina, es va celebrar el dissabte passat en el Pavelló del Altet a Elx, en el qual van participar les gimnastes d’El Pastoret , acompanyades pels seus entrenadors Lara García i Tavi Fuentes.

Aquesta era la primera competició de la temporada i “la veritat és que ens enxampava una mica fora de forma, doncs ens trobem a principis de curs i les nostres alumnes estan àdhuc adquirint els elements que es requereixen en la normativa de cada categoría”, ens recorda  Tavi Fuentes.

Malgrat això, les nostres joves van estar a un gran nivell, completant els seus exercicis en els quatre aparells sense amb prou feines fallides, demostrant que estan treballant de valent per a les properes competicions. Van competir un total de 140 gimnastes de tot el territori nacional (València, Benicássim, Onda, Villareal, Castelló de la Plana, Gandia, Vic, Catalunya, Huesca, Elx, Alacant, Càceres, Almassora i Alcoi.

Ara queda seguir treballant més intensament encara per aconseguir millorar en tots els aparells i seguir collint més èxits en les futures competicions.

Els resultats de les nostres gimnastas van ser els següents:

PROMOGYM 1:

 • – Aitana Morant: membre del nostre club des del passat mes de juliol es va fer amb la  posició en la classificació general a més d’aconseguir la  posició en paral·leles.
 • – Ana Gómez: va aconseguir la 10ª posició en la classificació general i va obtenir el 2º lloc en salt i el  lloc en paral·leles.
 • – Helena Sanjuán: va obtenir la 16ª posició en la general i el  lloc en salt.
 • – Inés Sánchez: aconseguia la 25ª posició en la general.
 • – María Miralles: va ser la 29ª en la general.
 • – Marina Romá: va aconseguir en 32º lloc en la general.
 • – Paula Gilabert: va ser 33ª en la general.

PROMOGYM 2:

 • – Laura Casabuena: Va ser  en la general d’aquesta categoria, a més d’aconseguirla  posició en salt i barra, la en paral·leles i la  en sòl.
 • – Eva Balaguer: Aconseguia la  posició en la general, a més de ser  en
  barra i  en sòl.

NIVELL 2 MAJORS:

 • – Mar Sanchis: aconseguia la  posició en la general, a més de ser  en barra i en sòl.

Com es pot observar totes les gimnastes van fer molt bon paper en les seues respectives categories i el millor de tot és que vam veure un gran esperit de superació en cadascuna d’elles i una notable millorança respecte del curs passat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *