foradia subscriutegrat

Homenatge a Ovidi Montllor de l’Art jove alcoià en la UMH

• Exposició col·lectiva de Neus Bou, Rubén Fresneda, Verònica Ortuño i Pau Sellés • Del 3 de desembre de 2015 al 23 de gener de 2016 • Art jove alcoià. Homenatge a Ovidi Montllor Sala Altabix, Universitat Miguel Hernández Avinguda de la Universitat Elx

art jove alcoia UMH 1A la sala Altabix de la Universitat Miguel Hernández  ahir 3 de desembre es va inaugurar l’exposició Art jove alcoià. Homenatge a Ovidi Montllor.

Torna de nou a exposar-se i aquesta vegada ho fa a la sala Altabix del Campus de la Universitat Miguel Hernández a Elx. La mostra romandrà oberta fins el 23 de gener de 2015.

Gràcies a l’Ovidi, aquests quatre joves (Neus Bou, Rubén Fresneda, Verònica Ortuño i Pau Sellés) han pogut portar el seu treball a diferents punts de la geografía del País Valencià durant aquest any que acaba. Aquesta mostra, es va iniciar el passat mes de febrer al Centre Cultural Ovidi Montllor dins de la programació de l’Any Ovidi, organitzada des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, en celebració del 20é aniversari de la mort de l’artista.

Des d’aleshores, no han parat.

Després d’inaugurar-se a Alcoi, la mostra ha estat exposada en el Casal Jaume I d’Elx, la Fundació-Casal Jaume I de Gandia, a la seu de Comissions Obreres del País Valencià a València. Amb l’exposició de la Universitat, tanquen aquest 2015, però ja tenen altres espais on exposar durant l’any vinent.

A banda dels pintors, aquesta mostra l’han acompanyada altres persones com Jordi Tormo, qui ha presentat el seu llibre Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula, el cantautor Esteve Ferre qui ha interpretat a l’Ovidi, però també la periodista Marta Rosella Gisbert Doménech, autora del primer text d’aquesta mostra. També ha participat, l’ex-regidor de Cultura a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Agulló, qui també va escriure el text per a l’exposició a València, i com no, a l’exposició que es va inaugurar ahir, l’historiadora de l’art i crítica, Lucía Romero Segura, que ha dedicat unes paraules que apareixen al tríptic que ha editat la universitat.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *