foradia subscriutegrat

Homenatge a Ovidi Montllor a Elx

• La Universitat Miguel Hernández acull una exposició d’art jove alcoià sobre Ovidi Montllor • La mostra podrà visitar-se des del 3 de desembre i fins 23 de gener del 2016 • Este homenatge es va iniciar el passat mes de febrer al Centre Cultural Ovidi dins de la programació de l’Any Ovidi

CartelfinalExpoOvidi..L’art jove alcoià ha estat durant mesos recorrent diferents punts de la geografia del País Valencià i ara li ha tocat el torn a la ciutat d’Elx.

Esta vegada l’edifici Altabix del Campus d’Elx de la Universitat Miguel Hernández acull l’exposició ‘Art jove alcoià. Homenatge a Ovidi Montllor’

Gràcies a ell, estos quatre joves (Neus Bou, Rubén Fresneda, Verònica Ortuño i Pau Sellés) han pogut portar el seu treball a diferents punts de la geografia del País Valencià durant este any que acaba. Aquesta mostra, es va iniciar el passat mes de febrer al Centre Cultural Ovidi Montllor dins de la programació de l’Any Ovidi, organitzada des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, en celebració del 20é aniversari de la mort de l’artista.

Després d’inaugurar-se a Alcoi, la mostra ha estat exposada en el Casal Jaume I d’Elx, la Fundació-Casal Jaume I de Gandia, a la seu de Comissions Obreres del País Valencià a València. Amb l’exposició de la Universitat, tanquen aquest 2015, però ja tenen altres espais on exposar durant l’any vinent.

A banda dels pintors, aquesta mostra l’han acompanyada altres persones com Jordi Tormo, qui ha presentat el seu llibre Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula, el cantautor Esteve Ferre qui ha interpretat a l’Ovidi, però també la periodista Marta Rosella Gisbert Doménech, autora del primer text d’aquesta mostra.

També ha participat, l’ex-regidor de Cultura a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Agulló, qui també va escriure el text per a l’exposició a València, i com no, a l’exposició que es va inaugurar ahir, l’historiadora de l’art i crítica, Lucía Romero Segura, que ha dedicat unes paraules que apareixen al tríptic que ha editat la universitat.

Esta mostra romandrà oberta fins el 23 de gener de 2016.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *