foradia subscriutegrat

VerdCel presenta el seu nou disc

• El grup de música VerdCel canta Ovidi ‘Del cor a les mans’ el pròxim 2 de gener en el Centre Ovidi • La presentació tendra lloc si la campanya de micromecenatge acompleix l’objectiu marcat • La presentació tendra lloc el 2 de gener a les 19:30h.

VerdCel projecte Del cor a les mans - Autor Foto Enric terradas 2El Centre Ovidi Montllor acull el pròxim 2 de gener la presentació del nou disc de VerdCel.

Reviscolar l’obra d’Ovidi, des d’un bressol i origen comuns – Alcoi i la Cançó –, és una constant en el camí d’Alfons Olmo. Una motivació sempre extraordinària que li propicia un fort impuls des de dins en revisitar-lo, per moure’s, per cantar-lo.

S’hi sumen la percepció més present sobre aquest gran mestre i oracle, la connexió incontestable dels seus versos i cançons amb el moment actual, la força i vitalitat perennes que desprenen i algunes versions que han anat acompanyant-lo aquests darrers.

El nou disc titulat ‘Del cor a les mans’ està dedicat a la figura d’Ovidi i acabarà d’eixir del forn, sempre que la campanya de micromecenatge acomplisca el seu objectiu. VerdCel treballa la Cançó de manera única, barrejant amb naturalitat influències modernes amb arrels mediterrànies.
La presentació tendra lloc el 2 de gener a les 19:30h.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *