foradia mediambient

Projecte Hospital “Somiant, somiant, al rei arribaràs”

• El pròxim dimecres 16 de desembre, arribaran a l'Hospital d'Alcoi i comarques "Verge dels Lliris" • Per tercer any estarem al hospital a la planta d'oncología, i la resta de plantes

voluntariat de solc alcoi

A través de jocs, tallers, cançons… el pròxim dimecres 16 de desembre, arribaran a l’Hospital d’Alcoi i comarques Verge dels Lliris”,  portaran una mica d’alegria i il·lusió amb el projecte “Somiant, somiant, al rei arribaràs”, realitzat per l’alumnat i professorat de TASOC del CIP FP Batoy, així com el voluntariat de Solc.

Amb una resposta més que positiva per part dels pacients i personal sanitari, per 3e any estarem al hospital a la planta d’oncología, i la resta de plantes, alegran la estancia i donant un poc d’il.lusió, entusiasme i afecte.

Properes activitats de SOLC, Associació comarcal d’ajuda en el Tractament del càncer :

  • Divendres 18 de decembre a les 20:30h, inauguració de la I Mostra d’Art compromés a Cocentaina, a la Sala d’Armes del Palau, la exposició benèfica estarà fins al 31 de gener, organitza: Colectiu d’Art Local de Cocentaina.
  • Dissabte 19 de  decembre a les 19h al Teatre Salesians, Gala de Nadal solidaria a càrrec del Centre de Danses Al-Azraq. Venda entrades a Solc i Centre de Danses, c/Entensa, 54
Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *