foradia subscriutegrat

Tothom podrà veure l’acte de Camilo Sesto en directe per internet

• Streaming per a retransmetre a tems real l’acte d’homenatge a Camilo Blanes. • En la Plaça de Dins, es podrà seguir en directe l’acte.

15055888_10211538652770063_8821377642346955872_n
Si no heu aconseguit invitacions per a l’acte de reconeixement a Camilo Sesto que Alcoi li realitzarà aquest divendres, no us preocupeu: es podrà seguir en tot el món a través d’internet.

L’Ajuntament ha previst l’acte de tecnologia streaming per a retransmetre a tems real l’acte d’homenatge a Camilo Blanes a través de la pàgina oficial www.alcoi.org.

D’aquesta manera tothom, des de qualsevol lloc del món, podrà veure-ho. Recordem també que a partir de les 19 hores, en la Plaça de Dins, es podrà seguir en directe l’acte, en un ambient relaxat, que començarà amb el Concert de Camilo Sesto en Miami per a veure l’entrada al teatre de l’artista, prevista a les 20.00 hores.

I a partir de les 20.30, es podrà presenciar en directe el lliurament de les distincions de Fill Predilecte i Medalla d’Or. Ja hi ha confirmades diverses reserves de grups per a seguir a través de la pantalla gegant la retransmissió en la coneguda plaça interior alcoiana.

Font: redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *