lasarga ajualcoitel

Turisme d’Alcoi elabora recursos per atraure al públic japonés

• Ha realitzat un fullet que servirà d'eina en els diferents certàmens i que estarà disponible en l'oficina de turisme d'Espanya a Tòquio. • Alcoi forma part de l'Associació Hispana-japonesa de Turisme (AHJT), que té l'objectiu de fomentar el turisme i els negocis entre Espanya i el Japó

La regidoria de Turisme d’Alcoi està realitzant treballs de promoció per a arribar al públic japonés. Recentment, ha realitzat un fullet específic general de la ciutat en japonés que servirà d’eina en els diferents certàmens i que estarà disponible en l’oficina de turisme d’Espanya a Tòquio.

Alcoi forma part de l’Associació Hispana-japonesa de Turisme (AHJT), que té l’objectiu de fomentar el turisme i els negocis entre Espanya i el Japó, ajudant tant a potenciar el flux del turisme japonés amb destinació Espanya com a intensificar les relacions culturals i comercials entre tots dos països.

L’Associació està formada per empreses i organismes del sector turístic, tant espanyoles com japoneses, proveïdores de serveis al turista japonés i per les principals agències japoneses, que mouen més del 85% del trànsit turístic entre tots dos països, així com per organismes autonòmics, municipals, hotels, restaurants, empreses de transport i comerços. Aquesta compta, a més, amb la col·laboració i suport de l’Ambaixada del Japó a Madrid, el Consolat a Barcelona i l’Oficina Espanyola de Turisme a Tòquio.

A través d’aquesta associació, Alcoi té presència en la Fira JATA de Tòquio, en la qual també estarà present el nou fullet elaborat.

“Continuem treballant per a atraure visitants japonesos i comptar amb tots els recursos necessaris perquè la seua visita siga un èxit. Sens dubte, la creació d’una associació japonesa a Alcoi és una gran notícia perquè ens servirà de nexe d’unió per a continuar ampliant serveis i oferta per a aquest important mercat turístic d’una banda, i de l’altra, perquè els alcoians descobrisquen aquest fascinant país”, destaca la regidora de turisme, Lorena Zamorano.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

mascaretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *