foradia subscriutegrat

Pablo: “les enquestes solen ser prou tendencioses”

El poble és savi: eleccions 20D • Continuem consultant a la gent del carrer sobre les seues preferències polítiques. Anem allà amb Pablo

Ja estem en campanya electoral. Durant aquests dies abunden els debats polítics, les entrevistes als candidats electorals, les comparatives programàtiques, els comentaris. També les crítiques, difamacions i el soroll.

I és que la majoria de gent encara està pensant-se a qui va a votar el 20-D. Segons les enquestes, un 40% de la societat encara no té el seu vot decidí, es pot decantar cap a qualsevol possibilitat política. És a dir, aquestes eleccions estan posant-se cada dia més interessants: ja no són dos els actors polítics amb possibilitats de govern, són quatre. I qualsevol dels quatre pot ser el guanyador.

Continuem consultant a la gent del carrer sobre les seues preferències polítiques.

  • Quin partit els fa més il·lusió? 
  • Quin menys? 
  • Quines propostes consideren més rellevants? Per què?
  • A quin partit votaran? Per què? Anem allà.
pablo el poble es savi alcoi

Parlem amb Pablo./lesmuntanyes.com

Ciudadanos està més a prop de la forma de fer política dels vells partits“.

Pablo està estudiant oposicions per a bomber. Et fa il·lusió que isca algun partit en concret en les pròximes eleccions? Crec que són tots molt pareguts, excepte Podemos. I algú que no et faça gens d’il·lusió? “El que està governant ara mateix“.

Sabem que hi ha hagut gent que ha estat enriquint-se a costa de l’empobriment de la majoria de la societat, quin partit penses que els fa il·lusió a eixa gent que isca?El PP i el PSOE“. I quin partit els fa més por? “Jo crec que Podemos. També Recortes Cero, encara que aquests no tenen possibilitats de govern“.

Has estat seguint les notícies sobre la campanya electoral? “La veritat és que no molt, perquè les notícies, em pareix, són molt tendencioses“. Creus que els grans mitjans de comunicació informen a favor d’alguns partits en concret? Sí, sobretot favor dels partits tradicionals, PP i PSOE“. I creus que ataquen a alguns en concret també? “Sí, li han donat molta vara durant tot l’any a Podemos. També s’ha notat prou que estan més a favor de Ciudadanos que de Podemos“. Per què creus que és així? Jo crec que és perquè Ciudadanos està més a prop de la forma de fer política dels vells partits“.

Sí, li han donat molta vara durant tot l’any a Podemos”

Què és el que necessita el país de forma més urgent per a millorar? “Que hi haja més igualtat entre rics i pobres. Perquè cada vegada hi ha més rics i més pobres“. Creus que Podemos obtindrà un bon resultat?Les enquestes solen ser prou tendencioses, però jo crec que sí, pel bé dels jóvens i de tots“.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *