foradia subscriutegrat

La problemàtica d’encontrar treball al ser major de 45 anys

El divendres l’Àgora va acollir un fòrum on participaren diverses empreses de l'entorn comarcal. Projecte per facilitar l’accés al treball als majors de 45 anys. El fòrum ha estat inaugurat per l'alcalde d'Alcoi Toni Francés i el director general de Formació i Ocupació de la Generalitat Valenciana Rafa Miró.

foro +45

L’Àgora acull el I Fòrum d’Empreses +45,  una activitat que pretén al llarg de la jornada posar en contacte a les persones de més de 45 anys que busquen feina i les empreses i organismes de la ciutat que treballen en l’ocupació i la inserció laboral. Els assistents han assistit a tallers, xarrades, cursos pràctics i han rebut formació específica en comunicació, xarxes socials i noves tecnologies. Fruit d’aquest treball és el fet que cadascun dels participants ja compta amb una pàgina web personal, i a més conformen un grup de Facebook en qu amb informació útil per a les persones que cerquen feina.

foro dependentias

La jornada forma part del Programa d’Inserció que porta a terme l’agència de col·locació Dependentias amb el suport del Servef, per facilitar l’accés al mercat de treball de persones desocupades de més de 45 anys. El fòrum ha estat inaugurat per l’alcalde d’Alcoi Toni Francés i el director general de Formació i Ocupació de la Generalitat Valenciana Rafa Miró.

 

Font: Redacció, lesmuntanyes.com


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *