foradia pressupostparticipatiualcoi

Reobri el carrer Calderón després de quatre anys

• La Nit de Nadal a migdia es va reobrir al tràfic el carrer Calderón, tancat fa quatre anys per una foradada • Un cúmul d’imprevistos, entre ells la necessitat de derruir una fàbrica, han allargat la reparació • El PP lamenta la falta de senyalització encara que s’alegra dels esforços per la reobertura abans de Nadal

carrer calderon reobert alcoi

L’any 2012 es varen produir a Alcoi unes pluges torrencials que van córrer la terra de la vessant del riu Riquer. Este fet va fer que una foradada enorme apareguera al carrer Calderón i que hagués de tallar-se al tràfic per la seguretat dels ciutadans. El que no molts imaginaven és que les obres per a la reparació s’allargaren durant quatre anys.

El mig dia de la Nit de Nadal el carrer reobria per fi, després de nombrosos imprevistos, entre ells que va ser necessari tirar una fàbrica derruïda. El carrer Calderón permet unir la Zona Alta de la ciutat amb el Centre, per la vessant del riu, per això el tancament va suposar molèsties per als veïns.

Per la seua banda el Partit Popular ha assegurat alegrar-se per la seua reobertura, sobretot pels esforços realitzats per a que es produïra abans de Nadal, però ha lamentat que les condicions no hagen sigut les adequades: “Hi ha una falta de senyalització, falten espills i senyalització horitzontal i vertical i encara està la que marca que el carrer està tallat”, ha explicat Rafa Miró, portaveu del grup polític.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *