Foradia elgrat

Els Reis han repartit besades i milers de quilos de caramels

• Durant en el seu recorregut els patges anaven pujant en les escales als balcons oberts de les cases per donar els regals encomanats als reis • Vora 1.500 persones participen en la Cavalcada • Hui 6 de gener, Dia de Reis, Ses Majestats realitzen diverses visites a centres residencials d’Alcoi.

reis cavalcada 2016 alcoi

La Cavalcada d’Alcoi la més antiga, reconeguda com a Bé d’Interés Cultural i com a festivitat d’Interés Turístic Nacional, i que aspira a ser declarada Patrimoni de la Humanitat junt amb les singulars tradicions que marquen el Nadal alcoià.

La nit entrava al mateix que la frescoreta de l’hivern, xiquets i grans esperaven a Melcior, Gaspar i Baltasar, s’han fet esperar doncs els xiquets i xiquetes els han reclamat, per fi van arribar i amb ells les grans il·lusions. La Plaça d’Espanya plena d’infants que esperaven als reis mags, en un dels moments més emblemàtics de la Cavalcada 2016 dels Reis a Alcoi amb el passeig per portar els regals al jesuset i el públic encenent bengales en senyal de benvinguda.

Els Reis, han repartit besades entre els xiquets i xiquetes, i més de 1.o00 quilos de caramels acompanyats per les tres bandes de música d’Alcoi, Corporació Musical Primitiva, Societat Musical Nova i Unió Musical, a més dels grups de danses, el Carrascal i Sant Jordi, i grups de dolçainers i tabaleters, i d’aproximadament 400 patges i desenes d’acompanyants.

Els tres Reis Màgics han fet la desfilada pels carrers del poble, en la 131a Cavalcada dels Reis Mags d’Alcoi. Havent participat al voltant de 1.400 persones. Durant en el seu recorregut els patges anaven pujant en escales als balcons oberts de les cases, per donar els regals encomanats als Reis.

La festivitat nadalenca alcoiana, ha obtingut una important afluència de visitants d’Alcoi i altres localitats com dels pobles de les comarques. A més hui 6 de gener, Dia de Reis, Ses Majestats realitzen diverses visites a centres residencials d’Alcoi.

cavalvada reis alcoi 2016

La bandeja esperant l’arribada dels reis mags./ lesmuntanyes.com

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *