foradia subscriutegrat

UPyD reclama control dels viatges dels grups municipals

UPyD reclama transparència en les despeses dels viatges dels grups municipals. A més, la formació magenta sol·licita també que un cop facturats i pagats les despeses en què s'ha incorregut en el viatge, s'inclogua també el cost.

jorge

Jorge Peréz./

UPyD reclama transparència en les despeses dels viatges dels grups municipals. El portaveu d’Unió Progrés i Democràcia, ha registrat una iniciativa perquè els grups polítics municipals posen a disposició del Ple les despeses pagades amb la dotació econòmica municipal.

Unió Progrés i Democràcia (UPyD) a Alcoi sol·licita a l’Ajuntament que es publique, en un apartat habilitat a l’efecte a la pàgina web del consistori, els viatges que es realitzen amb càrrec al pressupost municipal. En aquesta informació s’inclourà la destinació del viatge, la durada, motiu del viatge, persones que componen la delegació (tant regidors com personal de l’Ajuntament), mitjans de transport utilitzats i categories dels hotels d’allotjament.

A més, la formació magenta sol·licita també que un cop facturats i pagats les despeses en què s’ha incorregut en el viatge, s’inclogua també el cost.

Segons Jorge Pérez, coordinador d’UPyD Alcoi, “Els ciutadans tenen dret a conèixer de prop l’actuació dels representants polítics en el si de les institucions democràtiques i el cost que suposen, per garantir el major grau de legitimitat de l’activitat del Govern de Alcoi, fonamentada en la confiança dels ciutadans “

“Cobra especial rellevància la publicació dels viatges realitzats amb càrrec al pressupost de l’Ajuntament d’Alcoi, no tant per la quantia, sinó pel clar exercici de transparència que suposa posar en coneixement dels ciutadans en què es gasta els diners públics” ha conclòs Pérez.


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *