foradia subscriutegrat

Marxa contra la Planta de Residus Animals en la Pobla del Duc

• El diumenge 10 de gener l’Assemblea Veïnal ha convocat una marxa per la CV-60 entre Otos i la Pobla del Duc • Els veïns volen mostrar als nous governants l’oposició al projecte previst en el terme municipal de la localitat • Molts dels nous governants van remarcar durant la campanya electoral l’oposició al projecte

L’Assemblea Veïnal contra la Planta de Residus Animals de la Pobla del Duc ha convocat de nou una marxa el proper diumenge 10 de gener per mostrar l’oposició dels veïns al projecte.

marxa planta residus pobla del ducL’objectiu és remarcar als nous governants de les localitats de la Vall d’Albaida, de la Generalitat Valenciana i de la Diputació de València la ferma oposició al projecte dels veïns de la comarca i instar els governants a complir les promeses que van fer en les seues respectives campanyes electorals. Van ser molts dels que actualment governen que als seus programes i mítings remarcaven la seua oposició i el seu compromís que no es duria a terme aquest projecte a La Vall d’Albaida.

Fins hui són més de 50 col·lectius, associacions i institucions de diferent índole les que han manifestat la seua adhesió a aquesta marxa, en particular, i la seua oposició al projecte.

A més d’aquesta marxa són vàries les accions que s’han acordat dur a terme des de l’assemblea, que s’aniran desenvolupant en properes reunions. Entre elles, una que ja s’ha materialitzat, és l’enviament a tots els ajuntaments de la comarca i als partits representats en cadascun, d’una moció posicionant-se en contra de la Planta, perquè cada Ajuntament l’aprove en plenari.

La marxa serà a partir de les 10 del matí des de la rotonda de Otos-Bèlgida i transcorrerà entre les dues localitats per la CV-60.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *