foradia subscriutegrat

Més de 3.000 persones veient a Xavi Castillo a les festes de Batoi

Des de nens fins a ancians, un públic molt heterogeni, va poder gaudir de les gairebé hora i mitja d'espectacle. Una nit original, humor picant, crítica política i una simpatia alcoiana carismàtica van fer de l'actuació de Xavi Castillo un rotund èxit.

xavi batoi 1

Riures, sorpreses i molt espectacle. L’actuació de l’alcoià Xavi Castillo a les festes de Batoi la nit del divendres 29 d’agost va ser tot un èxit. Des de nens fins a ancians, un públic molt heterogeni, va poder gaudir de les gairebé hora i mitja d’espectacle; això sí, a vegades emportant-se les mans al cap (encara que amb un somriure difícil, si no impossible, de dissimular) per les pujades de to de l’actor (sense anar més lluny, va escenificar literalment amb el cul a l’aire).

Entre aplaudiments i expectació, va irrompre amb el vestit del capità moro (Una de les tantes picades d’ullet a la cultura alcoiana) per començar a fer de les seues.

Amb el seu hilarant to i les seues desvergonyides formes, ho va deixar ben clar des del començament: “si hi ha algú del PP (i segur que ha d’haver-hi perquè si no, no em surten els comptes), no ha d’anar-se, la qual cosa ha de fer és apretar el cul”. I el mateix per als “xoxialistas”. I és que a l’hora de criticar les males pràctiques polítiques, una de les seues constants en la seua actuació, Xavi no es mossega la llengua: Montoro, Sáez de Santamaria, Gallardón, Rubalcaba i altres polítics van ser objecte de burla (simpàtica).

xavi batoi

Batoi va respondre./

Més tard, just abans de disfressar-se de “Rouco Sifredi Valera”, amb una sotana eclesiàstica que de tant en tant es pujava per mostrar la seua tanga, va aconsellar també als “beats” que “apretassen el cul”.

Per finalitzar, l’humorista es va posar el seu vestit d’antidisturbis per ridiculitzar les pràctiques repressives a les quals l’actual govern acostuma a la societat.

En resum: espectacle original, humor picant, crítica política i una simpatia alcoiana carismàtica van fer de l’actuació de Xavi Castillo un rotund èxit.

 

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *