foradia camaraalcoi

Lliurament de les ajudes del programa ‘Inmpuls’

“Inmpuls” ja ha repartit més de 100 ajudes per a projectes d’emprenedoria a Alcoi • Creació d’una nova línia per a autònoms a la convocatòria del 2016 • El resultat del programa “Inmpuls “ 2015, on s’han repartit entre 42 projectes amb una quantia total de 41.507,12 euros. 

inmpuls alcoi

Alcoi ‘Inmpuls’ és una iniciativa municipal que pretén ajudar a emprenedors i empreses per a fomentar la dinamització econòmica de la ciutat. Ahir dijous 14 de gener a l’espai Àgora va tindre lloc el lliurament de les ajudes.

Les ajudes del programa ‘Inmpuls’ per a impulsar la creació de nous projectes empresarials, s’han lliurat enguany un total de 42 ajudes amb una quantia de 41.507,12 euros.

Ajudes del Programa ‘Inmpuls’ per línies, aquest any han hagut 16 ajudes que s’han repartit: 12.286,14 euros del programa “Arrend”; 24.000 euros repartits entre15 ajudes d’Emprend ; el programa “Innova” ha donat 4 ajudes amb un import total de 1,663´20 euros, i 7 ajudes més per al programa “Micro” amb 3,557´78 euros repartits entre elles.

En les dues primeres edicions “Inmpuls”, 2013 i 2014, es van repartir un total de 62 ajudes i en esta tercera edició del programa, 42 més. Tal i com explica, Toni Francés, “En total, en tres anys, més de 100 ajudes diferents han arribat a diversos emprenedors d’Alcoi”, l’Alcalde també ha valorat la continuïtat d’estos projectes empresarials després de la reunió realitzada pel Departament de Promoció Econòmica amb els beneficiats en les diferents edicions.

L’encontre en l’Àgora d’Alcoi ha sigut molt positiu i s’ha treballat per a seguir millorant el programa. Entre els temes tractats ha estat la nova línia que vol implantar al 2016 per als autònoms i valorar molt positivament la supervivència dels projectes.

Les diferents línies que han donat subvencions en aquesta edició del 2015 anaven destinades al lloguer de locals o naus industrials per implantar negocis a Alcoi; ajudes per a desenvolupar projectes d’empresa tutelats pels tècnics del departament de dinamització econòmica; ajudes per a crear i localitzar microempreses a la ciutat. I, finalment, ajudes per a la modernització, innovació i millora de petites empreses implantades o en tràmit d’implantació a Alcoi dins dels sectors estratègics del pla industrial I2 +.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *