foradia pressupostparticipatiualcoi

La Lira de Quatretonda 50 anys acompanyant a la filà Vascos

• Concert al local de la Filà Vascos amb motiu dels 50 anys ininterromputs que la Lira de Quatretonda porta acompanyant a la Filà

fila vascos concert

Aquest dissabte 16 de gener, la Lira de Quatretonda va oferir un concert al local de la Filà Vascos amb motiu dels 50 anys ininterromputs que la Lira de Quatretonda porta acompanyant a la Filà Vascos en les Festes de Sant Jordi.

El concert va oferir una dotzena de peces significatives per a ambdós entitats entre les que cal destacar el pasdoble “La Lira de Cuatretonda” que el compositor i fester de la Filà Vascos José María Valls Satorres va dedicar a la Banda i l’estrena absoluta del pasdoble “Camilo, original de José Salvador González Moreno membre de La Lira de Quatretonda i que ha dedicat al fester de la Filà Vascos, Camilo Reig.

En el tradicional intercanvi de regals, la Filà Vascos va voler tindre un detall especial amb els dos membres de la Banda que des del seu inici han acompanyat a la Filà al llarg d’estos 50 anys; Senent i Juan Alberola que també és el President de la Banda.

El concert va tindre un marcat caràcter familiar i finalitzat el mateix tant els membres de la Banda com de la Filà van confraternitzar en un vermudet conjunt.

Font: Redacció/


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *