foradia cdturisme

Tot el moviment d’Alcoi i voltants a les pàgines de El Gratis

Alcoi està molt viu, hi ha molt de moviment: societat, comerç, turisme, medi ambient... Tot això és un avanç, però dins de El Gratis hi ha molt més

Alcoi està molt viu, hi ha molt de moviment: societat, comerç, turisme, medi ambient… Tot aquest moviment és el que volem imprimir a les pàgines de El Gratis. I per si no n’hi hagués prou, també donem compte dels pobles dels nostres voltants: la seua actualitat, els seus fets principals, les seues Festes…

el gratisAquesta quinzena algunes notícies destacades són el projecte de la Plaça Al-Azraq, el Pont Fernando Reig, el turisme, reformes urbanístiques a la ciutat, la mort de Lionel Grau, la programació del Teatre Calderón, les Festes de Batoi, de l’Alqueria d’Asnar (e seu alcalde ens parla a més del poble), de Turballos… A les nostres pàgines tota l’actualitat.

Per altra banda, setembre és el mes de tornar a l’escola i al treball, a més d’informar sobre el cost econòmic de la incorporació dels xiquets a l’escola i fer algunes recomanacions d’estalvi, eixim al carrer per parlar amb els veïns i veïnes sobre el tema: està tot preparat? Hi ha il·lusió? Com es planteja la nova temporada?

L’agrupació Contra Incendis Forestals a Alcoi és una associació que està exercint, i bé que ho fa, de guardiana del nostre entorn natural. Parlem amb ella perquè ens detalle la tasca d’aquest estiu i la seua actualitat.

I parlant d’entorn natural, no deixeu de llegir el reportatge sobre el Carrascal de la Font Roja, un paradís per descobrir. Aprofitar aquest paràgraf per dir que podeu consultar el calendari de la Romeria a la Font Roja.

Altra associació guardiana d’Alcoi és la CAEHA, però no del seu entorn natural sinó de la seua història i el seu patrimoni. El Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics ens informa de la seua activitat i ens convenç de per què és imprescindible conéixer la nostra història i el nostre patrimoni.

A més de tot això, les nostres pàgines volem que servisquen per promocionar l’activitat econòmica de l’entorn: per això els lectors podran trobar els millors comerços i serveis dels voltants. Aquesta quinzena, entre altres, recomanem donar un ull a la informació que publiquem sobre el Centro Médico Estético Torres, de recent inauguració i als avantatges de la targeta Visa Club Acme, primera targeta gratuïta que serveix per estalviar.

Tot això és un avanç, però dins de El Gratis hi ha molt més.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *