foradia subscriutegrat

‘A Peu de Carrer’, un llibre per a acostar la filosofia al poble

• Sergi Pascual presenta el pròxim 28 de gener a Cocentaina el seu llibre ‘A Peu de Carrer, Caminant per la vida’ • L’obra tracta d’acostar la filosofia a la població i a la seua realitat quotidiana • Es tracta d’una col·lecció d’assajos i relats amb un llenguatge senzill i familiar

presentacio llibresergi pascualEl professor de filosofia Sergi Pascual presenta el pròxim 28 de gener a les 19h en l’institut Pare Arques de Cocentaina el llibre ‘A Peu de Carrer, Caminant per la vida’.

L’obra pretén apropar la filosofia a la població, a la realitat més quotidiana de l’éssers humans. És tracta d’un recull d’assajos i relats escrits en un llenguatge senzill i familiar.

L’autor planteja unes situacions i anècdotes que fan reflexionar al lector al voltant del dogmatisme que va imposar el ministre Wert. Pascual a més de professor de filosofia i ètica a un institut d’Algemesí, té un programa radiofònic anomenat ‘Café filosòfic’.

L’acte constarà de la presentació a càrrec de l’escriptora Joana Navarro, la lectura de textos a càrrec de Duli Capellino, Neus Asensi i la mateixa presentadora, un espai de conversació sobre els temes que s’han llegit i un últim punt dedicat a les paraules de l’autor.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *