foradia subscriutegrat

XXVI Concert de Cap d’any de l’Ateneu Musical de Cocentaina

La cita musical comptarà amb la col·laboració dels alumnes de l’ Escola de música José Insa Martínez sota la batuta del director convidat David Payá.

cocentaina ateneuLa Societat Ateneu Musical de Cocentaina començarà l’any 2015 amb el XXVI Concert de Cap d’any en Homenatge al soci. Tindrà lloc el dia 3 de gener a les 19h al Centre Cultural El Teular de Cocentaina. En aquesta ocasió, l’Ateneu comptarà amb la col·laboració dels alumnes del grup de creativitat de l’Escola de música José Insa Martínez que prestaran les seues veus per participar en una de les peces del concert.

Un aspecte important d’aquest concert serà l’estrena del director convidat, David Payá, amb la batuta de la Societat Ateneu Musical que ha estat treballant en el muntatge d’aquest esdeveniment durant un mes molt intens ple d’assajos i esforç conjunt amb els músics participants per poder treure’l endavant i que resulte un èxit i agrade a tots els assistents.

El programa comptarà amb un recull de la millor música que representa aquestes dates tan festives i tornaran a sonar els clásics valsos i les polques com en cada any nou. El Vals triste de Sibelius, A orillas del Danubio Azul de Johann Strauss, Pizzicato Polca de Johann Strauss (fill) i Joseph Strauss entre moltes altres seran algunes de les peces més conegudes sense oblidar la Gran Obertura de El Murciélago, també de Johann Strauss; la Danza Húngara nº 5 i nº 6 de Johann Brahms i Cavalleria Rusticana de Mascagni.

Altres peces que també formaran part del concert tindran un toc distintiu al programa com Amanecer de Francisco Esteve Pastor amb el que l’Ateneu vol retre-li homenatge al mestre murer, Sleigh Ride de Leroy Anderson amb la participació del grup d’alumnes de l’Escola i altres peces que despertaran l’entusiasme, la sorpresa i el bon humor en el públic assistent com La Sinfonía de los Adioses i La máquina de escribir.

Amb aquest concert, la Societat Ateneu Musical de Cocentaina encetarà l’agenda cultural de l’any 2015 i desitjarà als assistents que l’any que comença ho faça amb bona i molta música.

PROGRAMA DEL CONCERT

1ª part

 • – El Murciélago. Gran Obertura (1874). Johan Strauss (1825-1899)
 • – Pizzicato Polca (1869). Johan Strauss (hijo) y Josef Strauss
 • – Vals triste (1903). Jean Sibelius (1865-1957)
 • – Sinfonía de los Adioses (1772). Adagio Final. Joseph Haydn (1732-1809)
 • – Sleigh Ride (1946-48). Leroy Anderson (1908-1975)

2ª part

 • – Amanecer. Vals para Banda (1989). Francisco Esteve Pastor (1915-1989)
 • – Danza Húngara nº5 (1869). Johann Brahms (1833-1897)
 • – Danza Húngara nº 6 (1869). Johann Brahms (1833-1897).
 • – Cavallería Rusticana (1890). Pietro Mascagni (1863-1945)
 • – A Orillas del Danubio Azul. Vals (1986). Johann Strauss (1825-1899),
 • – La máquina de escribir (1950). Leroy Anderson (1908-1975)


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *