foradia subscriutegrat

Classes magistrals a la jornada de tecnificació d’escacs a Cocentaina

• Jornada de tecnificació de la federación d'escacs de la Comunitat Valenciana en Cocentaina • Van donar les sessions magistrals, el Director del Programa de Tecnificació el Gran Maestro Julen Arizmendi, Campió d'Espanya Absolut 2012

Classe Julen Arizmendi - Campeó de Espanya 2012

Classe Julen Arizmendi – Campió d’Espanya 2012./ lesmuntanyes.com

Celebrat en la localitat de Cocentaina, una Concentració del Programa de Tecnificació de la Federació d’Escacs, amb l’objecte de millorar el rendiment dels jugadors més destacats de la nostra Comunitat, xiquets i joves de 8 als 15 anys, organitzat pel Club d’Escacs Cocentaina i la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana.

Aquesta concentració s’ha realitzat en sessió de matí del Domingo 17 de Gener, i han participat 34 jugadors de tota la Comunitat Valenciana en 4 Grups. Cocentaina va comptar amb els seus jugadors més destacats Pau Serra i Diego López, que són components de l’equip *Tabiya Alcoi-Cocentaina, així com Jordi Linares del Tabiya Alcoi que també forma part del Programa.

Van donar les sessions magistrals, el Director del Programa de Tecnificació el Gran Maestro Julen Arizmendi, Campió d’Espanya Absolut 2012, els Mestres Internacionals Rufino Camarena, Maurici Vassallo, i Daniel García.

Tots els participants van aprendre de les magistrals classes, des dels més xicotets fins als majors, gaudint ells i els seus familiars d’un excel·lent dia a Cocentaina, malgrat la baixada de les temperatures en aquest suau hivern.

Al mateix temps es va aprofitar per a mantenir una reunió amb els Pares i Mares dels jugadors per part de la Federació comptant amb la presència del seu Vicepresident Luis Barona, amb la finalitat de millorar encara més l’excel·lent labor que s’està realitzant amb el Programa de Tecnificació de les joves promeses dels escacs valencians.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *