foradia subscriutegrat

Els centres de Formació de Persones Adultes comencen les classes el dimarts dia 17 de setembre

FPA Beniassent acull una jornada de portes obertes avui dilluns, dia 16.

FPA Beniassent ja ho té tot preparat per a començar el curs 2019-2020. El professorat ha fet una jornada de portes obertes, tant a Cocentaina com a Muro, per a explicar a l’alumnat la distribució de grups, assignatures, tutories…, i resoldre qualsevol dubte.

El curs començarà el dimarts dia 17 per a els ensenyaments reglats i per als tallers, a les 9 hores del matí a Cocentaina i a les 15 hores a Muro.

Este curs, el centre compta, ara per ara, amb 1.215 matrícules distribuïdes en 85 grups que arreplegen tots els models de formació que oferix l’escola: ensenyaments reglats (alfabetització, persones neolectores, educació de base i graduat en educació secundària), programes formatius (accés a cicles formatius de grau mitjà, castellà per a persones migrants, ensenyaments d’idiomes i informàtica) i formació no formal o tallers (teatre, pintura i dibuix, activitats de manteniment –ioga, zumba, balls de saló, pilates–, guitarra i bandúrria, l’entorn a peu, boixets, restauració de mobles, ceràmica, confecció…).

Els ensenyaments de castellà per a persones migrants començaran en el mes d’octubre, ja que la demanda ha crescut exponencialment i estem esperant que la Conselleria d’Educació en dote una plaça per a poder atendre tot l’alumnat.

La novetat més important d’aquest curs és que a partir de novembre començarà un curs de preparació de la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà en el qual es pot matricular alumnat a partir de 17 anys d’edat.

FPA Beniassent recorda que la matrícula continua oberta en l’horari de secretaria que es pot consultar al WEB de l’escola. http://mestreacasa.gva.es/web/fpabeniassent/ o en el telèfon 965533650.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *