foradia elgrat

Beatriz: “cal ajudar la gent que ho necessita”

• En 'El Poble és Savi' volem que els alcoians del carrer facen política opinant i aportant la seua visió dels assumptes públics, anem allà... parlem amb Beatriz

El preu del pa i de la llum, les hores que fas al treball, les prestacions dels aturats, els impostos, el nom del teu carrer, el col·legi dels xiquets, les cadenes de televisió que sintonitzes. Tot és política. Tot el que ens rodeja està determinat per les decisions que es prenen a les institucions públiques.

La política és de la gent. Però com no tots podem participar en totes les decisions públiques, elegim un partit polític que represente la nostra forma de pensar i la duga a terme a les institucions públiques. Per això és determinant que la gent que no participa directament a les institucions públiques es preocupe per la política, s’informe i opine sobre el que creu que deuen fer els seus representants i el que no.

Això volem en ‘El Poble és Savi’. Que els alcoians del carrer facen política opinant i aportant la seua visió dels assumptes públics.

beatriz el poble es savi

Parlem amb Beatriz./ lesmuntanyes.com

I que no s’emporten els diners a esportes com estan fent des de fa anys”

Beatriz creu que la situació política està “mal, molt mal”, en el sentit que els partits no estan sent capaços d’arribar a acords que solucionen els problemes de la gent: “cada partit està mirant pels seus interessos i no miren per la ciutadania”.

Beatriz creu molt probable que Rajoy aconseguisca els suports necessaris per governar. Hauria de ser recolzat per Ciudadanos, que ja va dir que ho faria, i el PSOE, que s’ho està pensant. Però si PSOE pacta, estarà fent el contrari del que volen els seus votants, la qual cosa li pot afectar de forma molt negativa a mig i llarg terme.

Espere que es forme un govern d’esquerres que mire pels treballadors i per la ciutadania, però ho veig molt complicat. A mi em donaria igual qui isquera però que pense per la ciutadania i no miren tant pels seus interessos. Si no hi ha un canvi ja sabem el que tindrem. Si governa Rajoy tornarà a fer-ho com ho ha fet fins ara: treballant a favor dels que més tenen”.

No sé com al govern no li cau la cara de vergonya”, continua Beatriz,en lloc de fer tanta campanya publicitària el que han de fer és ajudar de veres a la gent. Quan una persona ajuda a una altra ho fa desinteressadament i no es fa propaganda al respecte. Necessitem que prediquen amb l’exemple. I que no s’emporten els diners a esportes com estan fent des de fa anys

Si no es formara el govern i hi haguera noves eleccions generals, “canviarien molt els resultats. Perquè la veritat és que necessitem un canvi. Pot ser que m’equivoque i que després el canvi siga a pitjor, però cal intentar-ho. Perquè cal ajudar la gent que ho necessita”.

Font: Rodrigo Paños./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *