foradia mediambient

Concentració contra la corrupció del PP al País Valencià i a Alcoi

• El Col·lectiu Jove d’Amics de la UNESCO d’Alcoi convoca una concentració per protestar sobre els casos de corrupció • Es reivindica l’honestat política i condemnar les irregularitats que s’està vivint a Alcoi durant els últims anys • Serà el pròxim dissabte 20 de febrer a les 12h en ‘La Bandeja’ de la Plaça d’Espanya

concentracio_corrupcio_alcoiEl Col·lectiu Jove d’Amics de la UNESCO d’Alcoi ha convocat el pròxim dissabte 20 de febrer a les 12h a ‘La Bandeja’ de la Plaça d’Espanya un concentració per condemnar els casos de corrupció.

Els casos d’irregularitats que s’estan vivint a Alcoi els últims anys són dignes de denunciar: Els sobrecostos del Teatre Calderón, les sentències de Serelles, La Rosaleda o la zona verda de Mc Donald’s. Segons el col·lectiu es tracten de negligències per a les que no s’han demanat responsabilitats polítiques o penals per als responsables de tots els excessos.

La concentració també vol protestar pels casos de corrupció que durant anys ha estat patint el País Valencià: La Gürtel, Noós, Taula, etc.

El col·lectiu vol denunciar també que la Subdelegació del Govern els hagués denegat la celebració d’esta concentració la setmana anterior, atenint-se a que les concentracions a la resta del País Valencià es varen celebrar el 12 de febrer.

 

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *