foradia subscriutegrat

Actualitat El Gratis: Nadal alcoià i eleccions generals

Fes-te amb el teu exemplar de El Gratis en la teua papereria per 1 €.

el gratisAquests dies s’ajunten dos fets importants: el Nadal i les eleccions generals. La informació d’aquesta quinzena, plena de notícies, entrevistes i articles, com no pot ser d’altra forma, per un costat ens ajudarà a valorar les eleccions generals, i, per altre costat, ens convidarà a conèixer millor el Nadal alcoià.

En la secció del Poble és Savi, hem continuat preguntant als alcoians i alcoianes del carrer sobre les eleccions generals: quins partits fan més il·lusió a la gent? Quins menys? I als corruptes? A qui votaran? Quines propostes consideren més urgents d’aplicar?…

Hem entrevistat a Eli Aleix Pérez, candidata al Congrés de diputats per EU-Unitat Popular en Comú. Parlem amb ella sobre la situació actual, els problemes que està patint la gent, com resoldre’ls, les seues propostes i les expectatives per al 20-D.

També hem entrevistat a un personatge importantíssim per la història nadalenca d’Alcoi, ni més ni menys que a Tirisiti. Ens comenta, amb tota la seua gràcia, les seues representacions, la seua història, els seus costums i alguns dels seus secrets.

Entre les notícies destacades trobarem: Alcoi Ciutat del Nadal, el Nadal al teatre Calderon, el taller de teràpia amb gossos promogut pel GARA, els 40 nous voltors d’Alcoi, el Calendari solidari del Col·legi Sant Vicent de Paul, l’atur de la comarca, els pressupostos participatius aprovats, la Mitja marató d’Alcoi, l’actualitat de l’Alcoyano…

Sempre comptant amb els millors comerços i serveis del voltant, que ens ajudaran a decidir els regals de Nadal, els llocs on anem a dinar i a fer-se una copa, i a atendre qualsevol necessitat.

Fes-te amb el teu exemplar de El Gratis en la teua papereria per 1 €.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *