foradia pressupostparticipatiualcoi

Línea Verde, una APP per a geolocalitzar queixes ciutadanes

• L’Ajuntament d’Alcoi presenta una aplicació mòbil i una web amb la que poder informar de incidènces • La APP pretén agilitzar el procés de resolució i comprometre’s a respondre les necessitats ciutadanes • Es respon en un màxim de 48h i es resolen en un plaç de dos o tres setmanes

LINEA VERDELínea Verde Alcoi es posa en marxa per arreplegar les queixes ciutadanes a Alcoi. L’Ajuntament llança dins de la seua pròpia web este servici, que també està disponible des de ja en forma d’aplicació mòbil, compatible per a Ios i Android.

L’objectiu és agilitzar els tràmits per als que abans hi havia que acudir a les oficines de l’Ajuntament i registrar sobre paper. La APP permet geolocalitzar les incidències en el moment i enviar una fotografia amb un comentari per part de la persona que vol comunicar la incidència. L’aplicació està preparada per a tot tipus de problemàtiques urbanes: brossa, desperfectes al mobiliari urbà, neteja, parcs i jardins, retirada de vehicles, etc.

També es pot mitjançant la web o el mòbil emetre consultes relacionades amb el medi ambient, estalvi d’energia, etc. A més hi ha enllaços a guies de bones pràctiques, consells mediambientals i legislació.

Una vegada emesa la queixa, el ciutadà deu rebre la resposta en un plaç màxim de 48h amb l’explicació corresponent a la incidència, doncs hi ha vegades que no és competència municipal resoldre-la. En el cas de que sí ho siga, serà solucionada la queixa en una plaç ‘entre dos i tres setmanes.

Este nou mètode de comunicació amb el ciutadà permetrà arreplegar estadístiques i dates de carències en la ciutat al mateix temps que s’estableix un compromís per resoldre les queixes.

Font: Mireia Pascual./


turistalcoi

Una resposta de Línea Verde, una APP per a geolocalitzar queixes ciutadanes

 1. Miguel Esteve Serra ha dit:

  Soy Miguel Angel Esteve
  tengo quejas que se podrian mejorar en esta mi ciudad
  1 que se poden los arboles que hace años que no se han podado en la calle Maestro Jose Ribera Montes
  2 que se pinten las rayas de paso cebra, que no se ven en la calle San Juan Bosco asi como postes indicandolo
  la gente pasa y el que va en el vehiculo no se da cuenta que es paso de cebra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *