foradia subscriutegrat

L’ull de la sarganta: Concert explosió de ritmes

• Poc temps resta ja per a que el Capità de l’Emir i les seues tropes sota l’empara de l’Ull de la Sagrantana entren a Alcoi • Per fer més lleugera l’espera s'ofereix un concert titulat 'Explosió de Ritmes' organitzat pel Capità dels Miqueros • La filà Miqueros espera que els alcoians gaudeisquen de la proposta

explosio-ritmes-alcoi

Despertem els sentits

Poc temps resta ja per a que el Capità de l’Emir i les seues tropes sota l’empara de l’Ull de la Sagrantana entren a Alcoi pel camí de la Sarga. Ja coneixem bé les forces guerreres amb les que compta Al-Azraq: el propi Capità de l’Emir, Pedro Luis López González, els seus Jerifes, la infanteria granadina i vilatana, els seus abanderats i com no els Miqueros.

Millor que la guerra és donar opció a la rendició, i per a que els cristians capitulen, a més de la demostració de força, el millor és presentar el que oferim per deixar les armes. La Seducció dels sentits pot ser més efectiva que el xafarot, per això un altre ballet oferirà una simfonia de colors, textures i tot allò que posa en alerta els nostres sentits. Pel gust se’ns farà la boca aigua, l’olfacte ens portarà la pau i la tranquil·litat de les terres d’orient, l’oïda ens envoltarà de màgia, i el tacte ens farà sentir com a serps esmunyedisses que tot ho abasten mentre a la vista se’ns obri un mon de colors, d’exquisida coreografia de cossos perfectes com deesses que ens porten al cel de la mà del ballet dels “Cinc Sentits”.

El que espera als alcoians encara va més enllà dels sentits, es convertirà en una demostració del que som capaços mostrant estampes meravelloses de les nostres terres, d’aquesta Granada que tant ens inspira, i que no es pot definir millor que com diu la llegenda: Dale una ayuda a este ciego mujer, que no hay mayor desgracia que ser ciego en Granada. Y mentre al cap encara tenim les terres granadines, un teatre passa front als assistents mostrant els coneguts Hammans, la màxima expressió de la relaxació dels sentits.

Us ho podeu imaginar? Molt prompte tots gaudirem de la demostració del que és capaç la seducció mahometana dels sentits.

Per fer més lleugera l’espera fins que arribe als carrers d’Alcoi la seducció dels Sentits junt a les forces guerreres, la Capitania dels Miqueros proposa un nou acte on despertar el Cinc Sentits amb música i dansa. Com no podia ser d’altra manera el tema principal serà una marxa mora, però aquesta vegada d’una forma molt diferent, serà la primera vagada que les notes d’una peça tant significativa per als Miqueros com és El Moro del Cinc sonen en versió de flamenco-jazz. Com una “Explosió de Ritmes” s’ha anomenat el concert que organitzat pel Capità dels Miqueros oferirà el grup “Cositas buenas quartet” amb els balls de Paula Mora el dissabte 20 de febrer a les 20 hores al Circul Industrial d’Alcoi amb entrada lliure.

Els membres de la filà Miqueros i la seu Capitania amb Pedro Luis López González al capdavant esperem que gaudiu del que vos proposem fins que arribe l’hora de presentar-se en persona als carrers d’Alcoi.

DESPERTEM EL CINC SENTIS!

VOREU QUINA MERAVELLA!

Font: Carles Bernácer./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *