foradia mediambient

Raquel Plá participa al Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic

• La competició va resultar d'elevat nivell tècnic i la classificació per al tall en el programa obligatori és semblava difícil.

raquel-pla-patinatge-artisticEn la localitat andalusa de Torre de Mar a Màlaga, es va celebrar Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic en categoria Infantil,  aon va participar l’esportista alcoiana Raquel Pla Ruiz, del Club Patinatge Artístic Alcoi que havia aconseguit plaça per a assistir a aquest esdeveniment com a Subcampiona Autonòmica de la Categoria.

Era la primera vegada que aquesta jove esportista competia en un Campionat Nacional, i representava tot un merescut premi a el esforç i dedicació que realitza, encaminat a la progressió en aquest esport. Durant els entrenaments oficials es va poder comprovar l’altíssim nivell del Campionat, ja que gran nombre d’esportistes realitzaven elements de gran dificultat per a aquesta categoria que correspon a esportistes de 12 i 13 anys.

Raquel va realitzar bastant bé el seu programa, però no obstant això alguna fallada en l’execució de les piruetes li van portar a la 27a posició, sense donar-li l’opció de poder competir en el programa lliure per tan sols tres punts.

No obstant això, la valoració és altament positiva, i l’experiència de poder competir amb esportistes d’aqueix nivell, segur que li motivaran per a afrontar amb il·lusió les pròximes cites i una nova temporada esportiva on canviarà de categoria.

En un altre ordre de coses, indicar que el Club ha començat amb les seues activitats a ple rendiment, i de manera significativa un any més amb gran acceptació de matriculació en l’Escola d’Iniciació.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *