foradia subscriutegrat

Les Esclaves participen en un Congrés de Màrqueting Educatiu

• L’esdeveniment sobre edumarqueting va acollir 600 persones de tota Espanya • Les Esclaves davant del descens poblacional i la competitivitat per nou alumnat va decidir innovar • El pla d’actuació que van posar a terme ja ha donat resultats i es van presentar al congrés

congres_marqueting_educacio_esclaves_alcoi

El Màrqueting és una disciplina molt de moda en l’actualitat que pot aplicar-se a camps molt diversos. L’educació no queda al marge, per això el passat 18 de febrer es va organitzar a València un Congrés Internacional de Màrqueting Educatiu, Edumarqueting.

Les Esclaves va participar en este esdeveniment que va reunir a 600 participants procedents de distintes parts d’Espanya. Juanfran Álavarez, director de la Fundació Educativa ACI, a la que pertanyen les Esclaves va explicar l’aposta del centre per la innovació i renovació en un moment en el que Alcoi pateix un descens important de població i per tant hi ha una major competitivitat per aconseguir alumnat.

Álvarez va explicar les actuacions realitzades per visibilitzar el centre al barri, a través de mitjans de comunicació, concursos, promocions, formació, etc. Unes gestions que están donant ja els primers resultats.

Els objectius d’Eduketing en esta sexta edició van ser: Profunditzar en la pràctica del Màrqueting Educativo, desenvolupar les estratègies de captació de nous alumnes, incrementar la satisfacció del client actual, conèixer les noves tendències, conèixer la forma en la que influeixen les accions de màrqueting en l’optimització de resultats, identificar accions que permiteisquen diferenciar-se i identificar experts de noves disciplines.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *