foradia subscriutegrat

Presentació de la ‘llei 25 d’emergència social’ a la seu de Podem Alcoi

• Pla de rescat ciutadà per a aplicar amb caràcter d'urgència • Antonio Estany, diputat Autonòmic de Podem, va realitzar una explicació del context polític actual • 'Llei 25 d'emergència social'

podem llei 25

A aa nova seu de Podem Alcoi, al carrer Pintor Cabrera, es va celebrar el divendres 26 la presentació pública de la ‘llei 25 d’emergència social’, un pla de rescat ciutadà per a aplicar amb caràcter d’urgència amb l’objectiu de garantir el dret a l’habitatge, a la salut i acabar amb la pobresa energètica.

Va presentar l’acte el Secretari General de la formació local, Alfredo Albero, va llegir l’article 25 dels Drets Humans que dóna nom a aquesta llei. Seguidament, la Consellera Ciutadana excandidata al Senat, Vicenta Jiménez, va exposar el context de recessió dels drets socials i d’augment de la desigualtat i pobresa en el qual està situat el nostre país i va explicar les mesures d’urgència que conté aquesta proposta de llei.

A continuació, el Diputat Autonòmic de Podem, Antonio Estany, va realitzar una explicació del context polític actual: d’una banda es presenta la possibilitat que es forme un govern continuista de les polítiques del PP; i d’altra banda Podem contínua mostrant-se obert a un pacte de govern progressista que realment aposte per la gent.

Després del primer mes de treball parlamentari al Congrés, els diputats i diputades de Podem estan visitant el país per explicar la primera gran iniciativa legislativa presentada per atendre les necessitats més urgents del nostre país.

Finalment es va realitzar un debat obert en el qual tot present va poder plantejar els seus dubtes al diputat i realitzar les seues reflexions.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *