foradia pressupostparticipatiualcoi

Mirar els voltors l’espectacle de les muntanyes d’Alcoi

L’associació conservacionista Fapas-Alcoi i El projecte Canyet de reintroducció del voltor comú (Gyps Fulvus) a les nostres comarques segueix amb un treball continuat dels seus membres. Van poder vore molt de prop als voltors i fins i tot presenciar l’alliberament d’un exemplar jove. Dos segles després els cels d’Alcoi i comarques tornen a ser especials.

El passat dissabte dia 11 d’octubre, unes noranta persones de totes les edats, assistiren al Dia de Portes Obertes, organitzat per l’associació conservacionista Fapas-Alcoi. Prop del lloc on s’alimenten els voltors, a les pedreres de Sant Cristòfol d’Alcoi, reserva de fauna on  la gent va rebre tota mena d’explicacions sobre el Projecte Canyet. A més a més van poder vore molt de prop als voltors i fins i tot presenciar l’alliberament d’un exemplar jove. L’activitat va ser molt satisfactòria segons l’opinió dels assistents.

Dos segles després els cels d’Alcoi i comarques tornen a ser especials. “Conservació del Patrimoni Natural” a les Pedreres de Sant Cristòfol es van aprovar les normes de protecció així com les limitacions d’ús de la reserva de fauna. Proyecte Canyet està per continuar gaudin de l ‘espectacle meravellós del vol d’aquestes grans aus des de fa molts anys a les vostres muntanyes. El projecte Canyet de reintroducció del voltor comú (Gyps Fulvus) a les nostres comarques segueix amb un treball continuat dels membres de FAPAS-Alcoi, i  esta aconseguint que la població de voltors de la Mariola siga un referent a tota Espanya.

Font: Àlvar Seguí Llopis./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *