foradia subscriutegrat

I Duatló Escolar de la Mancomunitat Alcoià-Comtat

• El cadet masculí Nacho Calabuig i la cadet femenina Margarita Mas guanya el duatló escolar • L’esdeveniment es va caracteritzar per la duresa i exigència que es van veure incrementades pel vent • La prova va tindre lloc en un circuit urbà

duatlo_mancomunitat

Muro va acollir el passat dissabte 27 de febrer el I Duatló Escolar de la Mancomunitat Alcoià-Comtat. Esta prova és puntuable per al circuit de duatló dels jocs Esportius Escolars de la Comunitat Valenciana.

La prova es va desenvolupar sobre un circuit netament urbà , amb la dificultat afegida del fort vent que va bufar tot el matí i que va intensificar la sensació
de fred extrem.

Pel que fa al tema estrictament esportiu cal destacar la victòria en cadet masculí de Nacho Calabuig Soria , del club Balearia Diànum amb un temps de 32:01 minuts i en cadet femení de Margarita Mas Molina del club La 208 Triatlón Club, amb un temps de 38:19 minuts .

La prova es va realitzar a un circuit urbà i es va caracteritzar per la duresa i exigència que es van veure incrementades pel vent.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *