foradia subscriutegrat

Un nou circuit per convertir Alcoi en capital BMX

• Això és el que proposa el Govern d’Alcoi fer amb una inversió de 150.000 euros. • El nou circuit staria situat a la part superior de la Colònia d'Aviació

Una nova pista de bicicletes que done la possibilitat a Alcoi de ser capital del BMX. Això és el que proposa el Govern d’Alcoi fer amb una inversió de 150.000 euros.

El nou circuit estaria situat a la part superior de la Colònia d’Aviació, a la part de darrere de la pista de petanca del Romeral. Aquest és un ampli espai de titularitat municipal que permetria créixer al Club i els practicants d’aquesta modalitat esportiva.

Actualment el Club ciclista BMX Alcoi utilitza el circuit a la zona del Viaducte, un espai limitat. El club ha anat creixent cada vegada més des de la seua creació en 2006 fins a l’actualitat, desenvolupant, entre altres, els treballs d’organització de les diferents proves que se celebren a la nostra ciutat d’aquest esport (de caràcter local, autonòmic i nacional, com la Copa d’Espanya del 2017), declarat olímpic des de 2008.

Des del Club apunten que és una gran notícia, jaque els permetran acollir proves de caràcter nacional, i evolucionar esportivament.

Cal afegir que el Club ciclista BMX Alcoi compta en l’actualitat amb més de 50 socis, 39 llicències federatives de corredors actius participant en proves de BMX de nivell autonòmic i nacional; a més de diverses participacions per tercer any consecutiu en proves de nivell europeu.

Del passat any acumulen més de 200 representacions dels corredors en aquestes proves. Amb representació en categories des dels 6-7 anys fins a Cruiser 40 i més. En l’àmbit autonòmic acumulem més de 10 títols de campió, 4 membres de la Selecció Valenciana de BMX, a més de nombrosos podis en totes les proves de Challenge i Campionat de la Comunitat Valenciana de BMX. A nivell nacional tenen diversos campions en la Copa d’Espanya i la Lliga LBR (Pau Gomez, Carlos Galera, Miguel Navarro, Sergi Valero…) i un Campió d’Espanya (Nico Parres en 2017), subcampió (Alejandro Cordero en 2018), a més de diversos corredors en el Top Ten nacional; tot això en les diferents categories que participen.

La Lliga Local de BMX, inclosa als Jocs Esportius, serveix d’assaig als corredors i d’iniciació als més de 50 nens inscrits a aquesta modalitat esportiva.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *