foradia subscriutegrat

Activitats pel 8 de març Dia Internacional de la Dona

• El 8 de març commemora la lluita de la dona per la participació amb l’home al camp de treball • Diversos col·lectius de la ciutat participen en activitats pel Dia de la Dona • Concerts de jazz, xerrades sobre ocupació i visionat de documentals són algunes de les activitats

carrtell_dia_dona_8_març_alcoiEl 8 de març és el Dia Internacional de la Dona, reconegut per la Organització de les Nacions Unides. Es commemora la lluita de la dona per a participar junt amb l’home al camp de treball, assegurant-se així la independència econòmica i per tant social.

Alcoi no podia faltar en esta celebració i per això amb diversos col·lectius s’ha preparat un programa en homenatge de totes les dones. Demà 8 de març de 12h a 14h a l’Àgora tindrà lloc un taller sobre ocupació, una iniciativa d’un grup d’alumnes del Certificat de Professionalitat “Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals”.

Al taller es tractaran temes com l’èxit d’empreses amb joves dones emprenedores al seu cap, recomanacions per engegar models de negoci.

El mateix dia 8 de març a les 20h la Cafeteria Casablanca acollirà un concert de Jazz organitzat pel Col·lectiu 8 de març i el Jazz Club Mussol.

La següent de les activitats tindrà lloc el 10 de març de 17:15h a 18:30h a la Sala UNESCO organitzat De Mare a Mare i serà una xerrada sobre drets laborals en maternitat i paternitat, impartida per Yolanda Muñoz.

I per finalitzar amb les activitats, el dia 14 de març a les 20h s’emetrà al Club UNESCO el documental ‘El viatge de Carla’, que conta la història d’una activista que lluita pels drets del col·lectiu transsexual.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *