foradia subscriutegrat

Un pla per a dinamitzar la participació dels veïns als barris


Alcoi està treballant, a través de la regidoria de Democràcia Participativa, un pla per a dinamitzar els barris de la ciutat des de la participació.

L’objectiu del projecte és dinamitzar la vida dels barris creant propostes noves com regenerar les AAVV donant continuïtat a la seua tasca.

El projecte pilot estaria basat, d’una banda, en un conveni amb els alumnes del cicle Formatiu de TASOC del CEIP Batoi, de l’assignatura Desenvolupament Comunitari, coordinada per Silvia Rico, llicenciada en sociologia; i d’altra, en la participació de les principals Associacions de Veïns (AAVV) de la ciutat.

El pla pretén crear noves accions que servisquen per a fomentar la participació ciutadana en els barris, obrint el ventall d’activitats.

La primera fase consistirà en una anàlisi dels recursos i la detecció de les necessitats, i amb aquesta avaluació es configurarà un projecte diferent per a cada barri.

Els alumnes treballaran en totes les associacions, implicant-se en el seu dia a dia, proposant accions innovadores i aportant la visió de les noves generacions.


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *