foradia subscriutegrat

Desfilada de moda per les dones mastectomitzades

• L’Associació Espanyola contra el Cáncer organitza la sèptima edició de la desfilada de moda per les dones mastectomitzades • L’objectiu d’este esdeveniment és poder arreplegar donatius que es dirigisquen a l’investigació del càncer • La desfilada tindrà lloc el dijous 17 de març a les 19:30h al Circul Industrial

desfilada_moda_dones_mastectomitzades_alcoi_aecc

L’Associació Espanyola contra el Càncer, AECC, organitza el dijous 17 de març a les 19:30h al Circul Industrial d’Alcoi la 7º Desfilada de Moda per a dones mastectomitzades.

María Teresa Alberola, presidenta de AECC Alcoi, ha destacat la il·lusió tremenda de les dones que han superat un càncer de mama i la demostració de ganes per viure: “És la malaltia de moda però cada vegada hi ha més solucions”.

Alberola ha explicat que la mastectomització és molt dura en una dona i visibilitzar este fet amb un desfile com el que se celebra el dijous és molt important en pro de la conscienciació social d’un fet que cada vegada afecta a més persones.

L’objectiu de l’esdeveniment és arreplegar donatius que puguen dirigir-se a l’investigació del càncer.

La regidora de Benestar Social, Aroa Mira, ha destacat que dins de poc Alcoi acollirà un congrés que reunirà a molts investigadors dedicats a esta malaltia.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *