foradia subscriutegrat

Creix l’atenció a empreses en l’Agència Impuls Emprenedor

L’assessorament gratuït és majoritàriament emprenedors però també d’empresaris d’Alcoi, Banyeres de Mariola, Muro, Benimarfull i Beniarrés.

En el primer quadrimestre de 2019 s’han realitzat 43 atencions personalitzades per a emprenedors i empresaris de les comarques, segons dades de l’Agència Impuls Emprenedor i Empresa Comarcal, de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat (MAC) en col·laboració amb el CEEI Alcoi.

Unes xifres que han anat creixent. Des del seu inici en desembre de 2016 ha realitzat vora 250 atencions i ha ajudat a posar en marxa més de vint empreses.

Les persones ateses són emprenedors i empresaris de les comarques que han sol·licitat l’assessorament gratuït de l’agència per a rebre suport en la creació i consolidació d’empreses. Majoritàriament emprenedors però també d’empresaris d’Alcoi, Banyeres de Mariola, Muro, Benimarfull i Beniarrés. 

A Cocentaina, Banyeres de Mariola i Muro en el mes d’abril es van realitzar atencions especials en la Fira IMEX d’internalització empresarial que va tindre lloc en l’Àgora d’Alcoi. 

Aquest servei té com a objectiu reforçar la promoció econòmica i la creació d’ocupació en l’Alcoià i el Comtat. Tant emprenedors com autònoms o empreses dels municipis de la Mancomunitat poden sol·licitar ser atesos pel servei, en sessions individuals i gratuïtes. Es pot demanar cita i consultar el calendari d’atencions als diferents municipis en la pàgina web del servei. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *