foradia elgrat

Costa Blanca present a la fira sobre turisme de Moscú

• El Patronat Provincial participa per difondre l’oferta de 141 municipis alacantins • L’objectiu és consolidar la marca Costa Blanca • Rússia és un important punt d’emissió de visitants a les terres valencianes

fira_moscu_costa_blanca

La Fira MITT de Moscú centra estos dies l’atenció en el sector turístic internacional. El Patronat de Turisme de la Diputació d’Alacant s’acosta a la capital russa per consolidar la marca Costa Blanca en un mercat potencial d’emissió de turistes a les terres valencianes.

L’objectiu és donar a conèixer i oferir els 141 municipis de la província en un territori que importa gran quantitat de turistes que trien les terres del sur del País Valencià com a destí vacacional.

El vicepresident i diputat de Promoció Turística, Eduardo Dolón, ha destacat la importància de participar en este certamen que reuneix anualment a 1.800 expositors de 192 destins diferents.

Després de la Fira l’organisme provincial participarà en un tour que recorrerà algunes ciutats en les quals es presentarà la província com un destí i es mantendran encontres professionals.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *