lasarga ajualcoipresuparticipa

L’aplicació mòbil per fer turisme a Xàtiva presenta resultats positius

• Qualsevol persona pot obtenir al moment tota la informació que necessite sobre els elements més emblemàtics del municipi • Cinc mesos després de la seua posada en marxa, 1602 usuaris han descarregat l’APP, que ja compta amb l'ús d'una mitjana de 67 usuaris diaris.


L’aplicació mòbil Xàtiva Turisme presenta uns resultats positius cinc mesos després de la seua posada en marxa: en total, 1602 usuaris han descarregat l’APP, que ja compta amb l’ús d’una mitjana de 67 usuaris diaris.

Amb aquest servei virtual, els visitants poden millorar la seua experiència en la ciutat. Qualsevol persona pot obtenir al moment tota la informació que necessite sobre els elements més emblemàtics del municipi: la ciutat, els monuments, museus, rutes i guia de restaurants i allotjaments…

Una de les funcionalitats de l’aplicació consisteix en les notificacions de proximitat, que avisen automàticament l’usuari quan es troba a prop d’un punt d’interés. Aquest sistema GPS de localització també ha permés de crear una nova secció d’audioguies del Castell, que el visitant podrà escoltar en funció de la seua ubicació dins el monument més concorregut de Xàtiva.

L’impuls d’aquestes estadístiques ha estat degut en gran part a les festes de Falles i Pasqua, que han donat bons resultats pel que fa al nombre de visitants que ha rebut la ciutat. De fet, un repunt important es produeix des del mes de març fins al passat 4 d’abril.

No obstant això, el pic més pronunciat d’usuaris a l’aplicació es troba a finals de gener, amb motiu de la presentació d’aquesta APP a la Fira Internacional de Turisme de FITUR, on va guanyar el Premi APP Tourist Awards 2018 en la seua categoria, imposant-se a altres quaranta aplicacions.

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, ha comentat que “les xifres demostren que aquesta aposta que hem fet des de l’equip de Govern per les noves tecnologies aplicades al sector turístic està funcionant”.

Cal afegir l’APP Xàtiva Turisme és gratuïta, per a dispositius Android i Apple. Els seus continguts estan encapsulats, de manera que una vegada descarregada no cal una connexió a internet per a navegar-hi.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *