foradia subscriutegrat

La 10K obri el període d’inscripcions

• La prova d’atletisme està oberta a senderistes i corredors i tindrà lloc el 12 de juny • El circuit recorre la Via Verde d’Alcoi, el que suma un 10km • Les inscripcions poden fer-se ja de forma online, en Urban Running Alcoy i en Trail&Climb

cartelLa VI Edició de la 10K Unió Alcoyana Seguros obri el seu període d’inscripcions. La prova es realitzarà el diumenge 12 de juny i partirà des del Polideportiu Francisco Laporta a les 9:30h.

L’esdeveniment estarà obert a tot tipus de esportites, tan senderistes com corredors. La prova va contar en la passada edició amb 765 inscrits, el que suposa un 35% més que en 2014. Conta així amb l’index de participació en proves d’atletisme més alt de la ciutat d’Alcoi.

L’alta presencia de dones s’incrementà en la passada edició fins un 40%, convertint la carrera en un referent de participació de la dona en este tipus d’esdeveniments..

El circuit recorre 10 km per la Via Verda d’Alcoi, que compta amb un desnivell 3%. La 10k ha sigut inclosa en la Liga 10.000, una lliga de carreres de 10 km de recorregut que compten amb carreres distribuïdes entre les poblacions d’Alcoi i Ibi amb una classificació específica i premis per als millors classificats. En total són quatre les carreres emmarcades en la lliga:

12 de juny: 10k Alcoy Unión Alcoyana Seguros
19 de Juny: 10k Memorial José Manuel Zambrana Pleguezuelos.
Setembre: 10k Villa del Joguet de Ibi.
6 de Desembre: Quart de Marató Unión Alcoyana Seguros.

Les inscripcions a la carrera es poden realitzar de forma online des de ja, en Urban Running Alcoy i en Trail&Climb.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *