foradia subscriutegrat

En primavera El Gratis altera

• Actualitat, reportatges, entrevistes, esports, esdeveniments culturals, notícies, comerç, anuncis... El Gratis, a la teua papereria per tan sols 1 €.

En primavera El Gratis altera perquè està ple d’informació candent: actualitat, reportatges, entrevistes, esports, esdeveniments culturals, notícies, comerç, anuncis… De tot i bo!

el gratisAquesta quinzena és molt rica en activitats i esdeveniments culturals: el calendari de les filaetes, la xerrada de la imatge de les dones als mitjans, l’exposició sobre el bosc de la Font Roja, la desfilada contra el càncer, la trobada de les escoles valencianes, l’homenatge a Miguel Hernández, els premis Sambori de literatura… Poseu-vos a l’última!

Amb motiu de l’aniversari de la mort del poeta Miguel Hernández, parlem amb José Luís Ferris, professor de literatura, escriptor i assagista. Ens explica qui a ser Miguel, quines eren les seues influències, com es recorda la seua figura, etc.

En la secció ‘El poble és savi’, aquesta quinzena parlem amb els nostres veïns i veïnes d’Alcoi sobre diversos temes d’interés actual públic: la formació d’un nou govern o d’unes noves eleccions. La crisi humanitària dels refugiats europeus. Les seues experiències laborals i les seues expectatives. A més, com que estem en vespres de les Festes d’Alcoi, acabem les entrevistes amb alguna referència.

Parlem amb el Capità Moro d’aquest any, per la filà Miqueros, Pedro Luis López. Ens parla sobre la seua trajectòria festera, sobre la seua decisió d’assumir el paper de Capità Moro, sobre el treball i esforç que comporta, sobre les característiques del boato, l’heràldica, la música, etc.

En la secció ‘descobrim el patrimoni cultural d’Alcoi’ analitzem La Sarga, els seus vestigis artístics, la seua història, els seus habitants i les seues pràctiques…

Entre les columnes d’opinió i articles… Arcaris ens actualitza sobre la crisi humanitària de refugiats. Mishima realitza un elogi a Johan Cruyff i la seua forma d’entendre la vida. Kraska ens delecta amb la seua poesia sobre l’amor i els plaers de la vida. José Antonio Tomás Andrés ens escriu un sonet dedicat a Albert Einstein. Els estudiants de l’Arnauda escriuen aquesta vegada sobre els arruís a la Font Roja. També en tenim un relat literari futurístic utòpic basat en l’anàlisi de la realitat actual a càrrec d’un servidor.

Com sempre, comptant amb la col·laboració dels millors comerços i serveis dels voltants, per exemple: Congelats Sol i Mar, el restaurant Don Jamón, alimentació Treme, casa de menjars Parres, Bar Insa, centre d’estètica Amarilis…

El Gratis, a la teua papereria per tan sols 1 €.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *