foradia elgrat

Els Premis Sambori acullen a 500 persones

• La comarca participa als Premis Sambori amb 5016 treballs de tots els nivells educatius • Els guanyadors comarcals passen a la fase del País Valencià • La pròxima setmana tindrà lloc a Muro la XXIX edició de la Trobada d’Escoles en Valencià

sambori_premis_2016_muro

El Centre Cultural de Muro va acollir el passat cap de setmana l’entrega de Premis Sambori de la comarca. Unes 500 persones van assistir a l’acte organitzat des de la Coordinadora pel Valencià.

En total es varen presentar 5016 treballs de tots els nivells educatius: infantil, primària, secundària i batxiller, així com les escoles d’adults. Els guanyadors van estar repartits entre una vintena de centres educatius i van rebre els seus premis de mans dels membres del jurat i de representants del món educatiu i institucional.

L’acte va començar amb unes paraules del president de la Coordinadora pel Valencià, l’escriptor Francesc Gisbert, qui va agrair la col·laboració entusiasta de tots els mestres que, any rere any, animen els seus alumnes a participar en el que ha estat reconegut com el premi literari d’Europa de major participació, el Premi Sambori.

Els guanyadors que han superat la fase comarcal de la vintena de comarques valencianes que l’organitzen passen a la fase de País Valencià.

La setmana que ve, dissabte 16 d’abril per la vesprada, tindrà lloc la XXIX edició de la Trobada d’Escoles en Valencià.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *