foradia subscriutegrat

Ximo Puig rep a l’alcalde al Palau de la Generalitat

• Molts temes pendents amb la Generalitat ja estan en vies de solucions però Francés vol accelerar-ne d’altres  • Toni Francés destaca la bona sintonia entre Alcoi i el Consell • Per a Francés des del juny, s’ha notat un canvi substancial en la política valenciana amb el President de la Generalitat, Ximo Puig

recpecio_Puig_frances

El President de la Generalitat, Ximo Puig, va rebre ahir a la tarda al Palau de la Generalitat a l’Alcalde d’Alcoi, Toni Francés. En la reunió, Puig i Francés, van tractar els principals reptes de la ciutat que afecten directament a les dues administracions.

Toni Francés destaca la bona sintonia entre Alcoi i el Consell: “La bona sintonia amb la Generalitat és, per a nosaltres, una molt bona notícia”. Per a Francés des del juny, s’ha notat un canvi substancial en la política valenciana amb ambiciosos programes que afecten directament a la vida dels alcoians “com Xarxa llibres, el copagament farmacèutic, la Pobresa Energètica o Avalem Joves, entre d’altres”. 

Alcoi és una ciutat important al territori valencià i arrosseguem molts temes pendents amb la Generalitat des de fa dècades. També han arribat subvencions directes per a la rehabilitació d’habitatges, o per a l’hospital però ens queden altres necessitats pendents. Francés afegeix, Des del govern municipal no deixem de treballar per a trobar solucions i aconseguir la ciutat que es mereixen tots els alcoians”. 

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *