foradia mediambient

Nova edició de la Trobada d’Escriptors

• Els escriptors convidats enguany ens explicaran la seua concepció del fet d’escriure • El públic i els lectors, segur que tenim moltes més qüestions per plantejar-lis a aquests escriptors alcoians als actes • La novel·la Un món de bojos, de Francesc Gisbert, es presentarà el 12 de maig a la biblioteca de Cocentaina

trobada cartell-escriptors

Per tecer any consecutiu el Club d’Amics de la UNESCO d’Alcoi i la Coordinadora pel Valencià presenten la tercera Trobada amb escriptors. El públic i els lectors, segur que tenim moltes més qüestions per plantejar-los a aquests quatre escriptors. Cuatre setmanes, a partir del 7 de maig, volen acostar al públic lector no sols l’escriptor, sinó també la persona que alena dins d’ells.

Els escriptors convidats enguany ens explicaran la seua concepció del fet d’escriure i respondran a les qüestions que els plantejarem nosaltres, el públic present a la sala UNESCO; el pròxim 7 de maig enceta la serie Agnés Vidal, el 11 de maig continua Jordi Raül Verdú, el 18 de maig l’escriptora  Lliris Picó, i el 25 de maig,  Joan Jordà. Totes les xerrades seran a les vuit a la sala UNESCO.

Programa III edició de la Trobada d’Escriptors Amics de la UNESCO d’Alcoi:

  1. 7 de maig: Agnés Vidal presenta Fem Safareig, un llibre sobre la cultura popular dels nostres llavadors;
  2. 11 de maig: Jordi Raül Verdú ens parla de L’aventura d’escriure i recopilar rondalles;
  3. 18 de maig: Lliris Picó presenta la novel·la Moisés, estigues quiet;
  4. 25 de maig: Joan Jordà presenta el poemari Mar d’alens;

Totes les presentacions seran a les 20 hores, al Club UNESO Alcoi.  Ens explicaran la seua concepció del fet d’escriure i respondran a les qüestions que els plantejarem nosaltres, el públic present a la sala.

Ja se’ns ocorre plantejar-los algunes preguntes:  A què es dedica professionalment? Per què és escriptor? Com es planteja l’escriptura? Quan comença a escriure una novel.la ja sap el final? Els personatges de les seues obres tenen res a veure amb persones de la realitat? Quins gèneres literaris li resulten més interessants? Com es documenta a l’hora d’escriure? Té contactes  amb altres escriptors i/o escriptores actuals? Hi ha escriptores i/o escriptors  que tinga com a model? De quines obres seues està més satisfet?… 

LA NOVEL·LA UN MÓN DE BOJOS, DE FRANCESC GISBERT, ES PRESENTA A COCENTAINA, EL 12 DE MAIG

La novel·la Un món de bojos, de Francesc Gisbert, es presentarà el 12 de maig a la biblioteca de Cocentaina. Serà a les vuit de la vesprada, en un acte conduït per la periodista Esther Vizcarra. Gisbert ha guanyat el XVIIè premi de Narrativa Ciutat de Sagunt.

presentació_un_mon_de_bojosUn món de bojos és una novel·la per al públic adult, irònica i divertida, que fa un retrat àcid i satíric de la societat actual. Combina humor, intriga i un pessic de bogeria. És la història d’una colla de personatges a qui tothom considera perduts i fracassats, però que s’uniran en una aventura imprevisible contra el poder de les grans multinacionals. Una científica revolucionària, una artista oblidada, un periodista caigut en desgràcia, un actor pobre… són algunes de les peces que s’apleguen en Un món de bojos, una novel·la que no et deixarà indiferent.

 

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *