foradia aproop

Judo Alcoi puja al pòdium en el campionat autonòmic

• Dos joves alcoians es classifiquen en el campionat autonòmic que es va celebrar el 23 d’abril en Banicalp • Esta va ser classificatori per al campionat d’Espanya d’edat escolar que se celebra el 7 i 8 de maig a Madrid • Altres alumnes també van quedar molt bé a la classificatòria encara que no van pujar al primer escaló del podium

judo_alcoi_campionat_autonomic

El dissabte 23 d’Abril es va celebrar el campionat autonòmic infantil i cadet, al pavelló municiapal de Benicalap, en la ciutat de València. El campionat era classificatori per al campionat d’Espanya que se celebra el 7 i el 8 de maig al Palau d’Esports de Madrid.

El Judo Club Alcoi va aconseguir classificar a dos jóvens alcoians que van pujar al pòdium en el primer lloc, Gaizka Porras a la categoría cadet en menys de 55 kg, i Adrián Sanchis en cadet menys de 90 kg. Tots dos van superar els seus combats de manera eficient.

Joan Ribera va ser tercer després de perdre el seu primer combat, i superar els altres de la repesca notablement. Iker ve tenir menys sort, queda apartat de la competició al primer combat. Amb aquestos resultats el Judo Club Alcoi va quedar tercer per equips de tota la comunitat.

Maria Miró, al resultar segona es va quedar a les portes de la classificació, Andrea finalment tercera després de dos bons combats. I finalment Hugo Ruiz no va poder arribar al pòdium després de perdre els seus dos combats. Dels infantils cal destacar que tots són de primer any i van obtenir un mes que destacat resultat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *