foradia subscriutegrat

Jorge sobre els dirigents populars: “són els més pocavergonyes de tot el món”

• Hem aprofitat la festivitat del 9 d'octubre per a consultar amb els nostres veïns i veïnes d’Alcoi sobre si consideren que l'etapa de la corrupció valenciana ha quedat ja superada o no • "Un partit que està governant i que diu que tots hem de pagar a hisenda i que pague en negre, això no s’ha vist en cap lloc del món"

A partir del nou Govern de la Generalitat establit en 2015, es va destapar una trama de corrupció municipal i regional infiltrada en diversos ajuntaments de la Comunitat Valenciana, la Generalitat Valenciana i la Diputació de València sota la responsabilitat del govern del Partit Popular.

La tesi de les fonts que van dur a terme les investigacions (Jutjat d’Instrucció número 18 de València, la Fiscalia Especial contra la Corrupció i la Criminalitat Organitzada i la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil) van concloure que el Partit Popular de la Comunitat Valenciana va actuar, en el seu conjunt, durant vora 20 anys de govern com una organització criminal per la seua manera de governar: centenars d’adjudicacions públiques, les mossegades als contractes públics, finançament il·legal del partit a tots els nivells i finançament il·legal de les campanyes electorals.

Hem aprofitat la festivitat del 9 d’octubre, que és el Dia de la Comunitat Valenciana, per a consultar amb els nostres veïns i veïnes d’Alcoi sobre si consideren que aquesta etapa ha quedat ja superada o no. Volem saber com valora la gent del carrer la gestió pública valenciana i com afecta el seu dia a dia.

 

Jorge opina que la Comunitat Valencianapareix que ara avança en quant a millores, però hem de deixar temps per a comprovar-ho realment”. Per a Jorge, el canvi de Govern que va haver-hi en 2015 ha sigut molt positiu: “el Partit Popular va estar governant durant 20 anys, la qual cosa ha suposat un estancament molt gran”.

Una de les preocupacions de Jorge, en efecte, és tot el mal que l’abundant corrupció del PP ha fet en el territori: “són les persones més pocavergonyes que n’hi ha en tot el món, més que en Veneçuela, en Cuba i en qualsevol lloc: un partit que està governant i que diu que tots hem de pagar a hisenda i que pague en negre, això no s’ha vist en cap lloc del món. Han sigut tota la vida uns lladres, des dels reis catòlics que se’n van anar a Amèrica a robar fins avui. I si vas a Amèrica, per exemple, els tracten com el que són: lladres”.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *