foradia ivace

Programació de maig del Club Amics de la UNESCO

• Presentacions de llibres, trobades entre escriptors, reunions de treball d’associacions reivindicatives, projecció de pel·lícules, etc...

Com cada mes, el Club d’amics de la UNESCO ha elaborat una sèrie d’activitats, reunions i esdeveniments per tal d’omplir gustos, devocions i necessitats culturals. Presentacions de llibres, trobades entre escriptors, reunions de treball d’associacions reivindicatives, projecció de pel·lícules, etc. Tots actes públics als quals tothom està convidat a assistir.

Dimecres, dia 4 a les 20 hores, reunió del col.lectiuSalvem l’aqüifer del Molinar”

Divendres, dia 6 a les 17 hores, les matrones informen

Dissabte, dia 7 a le 20 hores, Trobada amb escriptors amics de la UNESCO. Comptarem amb la presència  de l’escriptora  d’Agnés Vidal que ens parlarà del seu llibre “Fem Safareig, un llibre sobre la història els nostres llavadors populars”.

Diumenge, dia 8 a les 19 hores, projecció de la pel.licula de caire antimilitarista” Mandarinas” del director Zaza Urusshadze (83minuts)

Dilluns, dia 9 a les 20 hores, reunió de la Junta Directiva del Club Amics de la UNESCO

Dimarts, dia 10 a les 19 hores, Cicle la decada prodigiosa: Projecció de la pel.licula“Després de …” (primera part)

Dimecres, dia 11 a les 20 hores, Trobada amb escriptors amics de la UNESCO. En aquesta ocasió ens acompanyarà Jordi Raül Verdú i tractarà el tema de l’aventura d’escriure i recopilar rondalles.

Diumenge, dia 15 a les 19 hores, projecció de la pel.licula de caire antimilitarista “Una botella en el mar de Gaza” del Director Thierry Binissti ( 99 minuts)

Dilluns, dia 16  a les 19 hores, reunió del grup “Café Filosòfic” que tractarem el tema “La vida liquida?”

Dimarts, dia 17 a les 19 hores, Cicle la decada prodigiosa, Projecció de la  pel.liculaRuedo Ibérico”

Dimecres, dia 18 a les 20 hores, Trobada amb escriptors amics de la UNESCO. Tindrem la presència del’escriptora Lliris Picó. Lliris ens presentarà la seua novel.la “Moisés, estigues quiet” i ens parlarà de la seua trajectoria com escriptora.

Dijous, dia 19 a les 19 hores, presentació del llibre“Escuela Pública, dignidad y compromiso”. Mª Angeles Llorente és l’autora del llibre i és  professora d’ensenyament secundari. Estarà acompanyada per Jaume Martinez Bonafé, professor de la Universitat de valència i per Rafael Miralles, correponsal al País Valencià de Cuadernos de Pedagogia. Establirem un debat al voltant de la situació de l’escola pública en aquest moment.

Dimarts, dia 24 a les 19 hores, Cicle la decada prodigiosa, Projecció de la  pel.licula “ Marisol en portada”

Dimecres, dia 25 a les 20 hores, Trobada amb escriptors amics de la UNESCO. En aquesta darrera sessió tindrem amb nosaltres a Joan Jordà que és professor i poeta i que ens presentarà el seu darrer poemari “Poemari Mar d’alens”. 

Divendres, dia 27 a les 19 hores, reunió del grup “Fonèvol

Dimarts, dia 31 a les 19 hores Cicle la decada prodigiosa Projecció de la pel.licula“Després de ….” ( segona part)

Font: Rodrigo Paños./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *