Foradia ajualcoitel

“En 2019 serà la primera vegada que Podemos es presenta a unes eleccions municipals arreu l’Estat espanyol”

• En 2015, Podemos va decidir que no presentaria cap candidatura a les eleccions municipals. En Alcoi es va integrar en Guanyar • Per tractar els comicis del 2019, Podem Alcoi ha convocat una Assemblea Ciutadana, el proper dijous 27 de setembre


En 2015, Podemos va decidir que no presentaria cap candidatura a les eleccions municipals. El que va fer és donar suport a candidatures de confluència, com va ser el cas d’Alcoi amb Guanyar. Ara, l’escenari polític és diferent, i la formació afirma que en 2019 “serà la primera vegada que Podemos es presenta a unes eleccions municipals”. No obstant això, Podem Alcoi no ha confirmat encara si es presenta pel seu compte o en coalició amb altres formacions.

Per tractar els comicis del 2019, Podem Alcoi ha convocat una Assemblea Ciutadana, el proper dijous 27 de setembre, a les 19.30 hores, a la seu de Podem Alcoi, al carrer Pintor Cabrera, 21.

Segons la Secretària General de Podem Alcoi Naiara Davó “a menys d’un any de les properes eleccions municipals (i també autonòmiques), anem a parlar sobre el rumb a seguir i sobre com enfrontar els propers comicis del 2019″. “Sabem que les institucions públiques locals són les més properes a la ciutadania i per tant hem de treballar comptant amb les veïnes i veïns”, conclou Davó.

Font: Redacció./


artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *