foradia subscriutegrat

Informació, valoració de l’actualitat, entrevistes, reportatges…El Gratis 625 edicions

• Valorem els principals fets de l’actualitat, publiquem entrevistes, reportatges i ens fem ressò dels principals serveis i comerços d’Alcoi i voltants • No et perdes El Gratis d’aquesta quinzena nº 625. Per tan sols 1 € a la teua papereria

Aquesta quinzena a El Gratis informem de les principals notícies i esdeveniments d’aquests dies. Però a més, valorem els principals fets de l’actualitat, publiquem entrevistes, reportatges i ens fem ressò dels principals serveis i comerços d’Alcoi i voltants.

el gratisEn el Poble és Savi valorem amb els nostres veïns i veïnes dels carrers d’Alcoi l’any del canvi de govern autonòmic i del govern municipal alcoià ¿S’estan treballant mesures que milloren la nostra societat o, per contrari, s’estan gestionant les institucions públiques amb l’actitud i les pràctiques que provoquen malestar i desafecció social?

Entrevistem a Manuela Pascual, Secretària de Comissions Obreres País Valencià. És el 50 aniversari de la legalització de CCOO al País Valencià, parlem de la seua trajectòria, la seua visió sobre l’actualitat, els drets laborals i la seua lluita dins d’un món globalitzat.

Publiquem una crònica que resum al detall les passades Festes de Moros i Cristians.

I parlant de Festes, les de Muro són aquest cap de setmana. A més del calendari dels dies i els actes, tenim una entrevista a Alba Peña, l’Angelet de Muro 2016. Comentem la tradició i parlem de la il·lusió que genera la Festa. A més, també Biar celebra les seus festes grans de moros i cristians.

El reportatge d’aquesta quinzena és sobre la Creu Roja i la lluita contra la pobresa en un context de crisi econòmica estructural. Parlem amb els seus treballadors perquè ens expliquen les seues labors, el seu dia a dia, com ajuden als més necessitats…

Entre els articles de mirades de l’actualitat, Arcaris parla dels límits entre els fets conspiratius i les paranoies. Mishima reflexiona sobre el segle XXI. Kraska ens delecta i fa sortir les nostres emocions més profundes amb la seua poesia. També fem una anàlisi de los Papeles de Panamà a través de les millors vinyetes col·lectades entre les xarxes socials.

A més de tot això, informem de les principals notícies i esdeveniments d’aquests dies: l’acord de l’Ajuntament de contractar empreses d’energia renovable i sostenible. La recollida d’ajudes per als refugiats. El Consorci de les Comarques. Les festes de Biar de la setmana que ve. La trobada de les Escoles en Valencià. La Mostra de Teatre d’Alcoi…

Tota aquesta informació gràcies a la col·laboració dels millors serveis i comerços dels voltants.

No et perdes El Gratis d’aquesta quinzena. Per tan sols 1 € a la teua papereria.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *