Foradia ajualcoitel

Un tècnic d’esports s’integra a la plantilla municipal d’Alcoi

• La incorporació en la plantilla municipal, segons comuniquen des del Govern, “era una demanda des de fa més de 20 anys del món esportiu de la ciutat”.

Resolta la convocatòria d’una oposició de tècnic superior d’esports per a l’Ajuntament d’Alcoi convocada a finals del 2016. El nou tècnic ha pres possessió en la casa Consistorial.

La incorporació en la plantilla municipal, segons comuniquen des del Govern, “era una demanda des de fa més de 20 anys del món esportiu de la ciutat”.

El nou funcionari s’incorporarà a les oficines del Centre d’esports situades al complex esportiu Eduardo Latorre. Les tasques de la nova incorporació seran les de planificació, gestió i avaluació de l’àrea; assessorament; gestió directa de les instal·lacions esportives; tramitació econòmica i de RRHH i atenció als clients i usuaris en les seues reclamacions i suggeriments.

Per altra banda destacar que, durant 2017, s’han convocat dues oposicions en torn lliure, una per a agents de la policia local, i una altra per a incorporar a un treballador social.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *